Årets första tur på skidorna!

Igår blev det en tur med längdskidorna, årets första tur! Det är alltid lite vingligt och ovant när man inte har åkt på ett tag, men det gick över förväntan och de nya längdskidorna var superbra. Har fuskvallat och använt tejp istället, det funkade faktiskt bra. Glidet var det inget fel på heller… åkte som på smör ;). I slutet av februari ska jag åka Tjejvasan med syster så nu äntligen kan man ta sig tid och öva när snön är här. Hoppas verkligen att den är här för att stanna!

Annars har helgen varit lugn. Igår var vi hemma hos Johans föräldrar som firade 40 år tillsammans! Vi åt en massa gott, skaldjur till förrätt och hjort till huvudrätt, mums! Riktigt trevlig lördagkväll.

Lördagkväll

Idag har jag varit hemma hos min kära vän Jenny som köpt villa i Vendelsö, så fin! Vi gick en liten promenad, snackade en massa skit och åt scones. Dessutom var Isa och hennes son med som jag inte har träffat på väldigt länge, men som vanligt när man ses känns det som tiden har stått stilla, eller? (Jenny och Isabel gick i samma klass som mig på Idrottshögskolan när jag studerade till idrottslärare).

En lyckad helg blev det!

Årets första turOch nu ska jag ut med skidorna igen, wish me good luck…

Follow on Bloglovin