januari 25, 2012februari 11, 2013 Pajdeg med keso Recept på pajdeg Det finns många olika recept på pajdeg. Här kommer mitt egna pajdegsrecept med keso, som blir riktigt bra. Gott och knaprigt! Ingredienser: 150 gram smör 3,5 dl vetemjöl 0,5 dl grahamsmjöl 3 msk vatten 3-4 msk keso Gör så här: Blanda ihop degen och tryck ut i en pajform (använder en ganska djup pajform från Duka). Låt pajdegen vila i kylen i minst 20 min. Förgrädda pajdegen i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. Därefter fyller du den med innehåll, t.ex. köttfärs eller röktlax (glöm inte ägg, matlagningsgrädde/mjölk och ost). När du haft i fyllning i pajen ska den in i ugnen igen, (fortfarande på 225 grader) låt den gräddas i ca 25 min. Dagens middag= Köttfärspaj, mums! TweetMerGilla detta:Gilla Laddar in … Relaterade Recept KöttfärspajPajdeg