Ny blogg

Hemmapyssel

Denna blogg har inte fått mycket uppmärksamhet på sista tiden.... Men nu är det dags för mig att presentera min nya blogg som enbart kommer handla om pyssel, allt från DIY till min balkong och 3D printing.  Välkomna dit istället! Hemmapyssel.com ... Läs mer..

Hemma igen efter en fantastisk resa i Asien

Snorkling med sköldpadda i Filippinerna

Tiden går fort, alldeles för fort! Nu har man varit hemma i snart fyra veckor och resan känns som en suddig dröm. Allt vi fått uppleva och se går inte att beskriva med ord utan finns förevigt i våra minnen. Vill man drömma sig tillbaka kan man alltid gå igenom alla hundratals bilder och videofilmer vi lyckats ta! Grott- och djungeläventyr i Vietnam, ... Läs mer..

På äventyr i Kambodja!

Tempel i Kambodja

Just nu befinner jag mig i Kambodja, i Siem Reap. I tre dagar har vi besökt tempelområdet Angkor Wat, helt makalöst vackert! Det är otroligt häftigt att gå runt i djungeln och se dessa välbevarade tempel. Imorrn bär det av med buss till staden Kratie (nordöstra Kambodja). Om två veckor lämnar vi landet och tar oss över gränsen in till Vietnam. Därefter ... Läs mer..

Packlista backpacking i Asien

Livet

Backpacking i Asien Då var det sagt... nästa vecka beger vi oss ut på äventyr i nästan tre månader. Kommer hem lagom till vårens ankomst, hoppas vi... Vår första anhalt blir Phnom Penh, Kambodjas huvudstad. Där kommer vi vara i några dagar för att sen bege oss inåt i landet mot Siem Reap för att besöka Angkor Wat. Därefter har vi inte riktigt bestämt vad ... Läs mer..

Tummen upp för Swedbanks kundtjänst på facebook

Swedbank - Facebook

När det uppstår störningar eller tekniska problem på en webbsida brukar inte företag hinna få upp en notis om rådande problem på sin webbsida. Därför har jag som vana att alltid gå in på företagets facebooksida för att förhoppningsvis hitta information om vad som står på. Precis nu har Swedbank problem, jag skulle logga in och betala en räkning men det ... Läs mer..

Juliga ljusgrottor som hänger fint i fönstret

Glaskula med Lucia

Ljusgrottor med tomte, lucia och värmeljus Nu är det jul igen... och mina pysselfingrarna får äntligen skapa julstämning i vår nya lägenhet som vi flyttade till i helgen! Idag har jag hängt upp glaskulor i fönstret som jag köpt på Panduro. Glaskulorna är formade som ljusgrottor med hål i så du kan placera ett ljus eller en liten figur i grottan. Placerade ... Läs mer..