Fin hos frissan

bruna slingorSlingor och klippning

 

Igår var jag hos frissan! Blev jättebra. Ville färga håret lite mörkare, men ändå behålla det blonda, så frissan gjorde både mörka och ljusa slingor. De mörkaslingorna är en toning så de kommer bli ljusare med tiden och de sliter inte så mycket på håret vilket är bra! Sen blekte hon utväxten. En blekning är egentligen inte bra för håret, de sliter, men eftersom de var på utväxten så är de ingen större fara! Håret klipptes 3 cm, välbehövt!

Idag mår jag inte så bra, ligger hemma och tittar på live inspelningar från skolan, funkar ok, men man ser inte vad läraren skriver på tavlan, nackdel:/

Var lite dålig i helgen men blev bättre på söndan. Dum som jag var joggade jag lite och de kändes ok. I måndags tränade jag relativt hårt och de kanske också var dumt! Men jag kände mig frisk! Å nu mår jag inge vidare igen, får väl lägga ner träningen denna vecka, verkar ju som att kroppen säger ifrån:/ SUCK! I helgen ska jag iväg på en kick-off till fjällen och de känns ju tråkigt om man ska vara dålig, men hoppas på att jag blir bättre till imorrn, ska sova mycket och ta det lugnt. Nu ska jag fortsätta kolla på live inspelningarna!

Follow on Bloglovin