En klapp på axeln.

Bästa spinningpasset ever!

Jag har varit riktigt duktig och kört ett hårt spinningpass idag (klapp på axeln), spin intensiv på Friskis & Svettis. Sjukt bra och roligt pass men väldigt jobbigt! Anette Eck heter heter ledaren och jag vill ge henne en eloge för att hon är grym på att peppa och musikvalet är superb! Tyvärr brukar jag inte hinna till passet varje måndag, de börjar redan 17.30 men idag fick jag sluta tidigare på praktiken och förra måndan var man ju ledig.

Annars är de core som gäller på måndagar! (Tyvärr) har det blivit lite mycket konditionsträning nu de senaste veckorna, men jag gillar att svettas ordentligt, få upp pulsen, vakna till liv och få ny energi! Jag skulle däremot behöva träna lite mer styrka, vilket jag är dålig på, men man kan ju inte hinna med allt! Blir nog core nästa måndag iaf.

Dyksnack

Längtar efter att få dyka igen, var ett bra tag sen sist. Senaste dyket gjorde jag på Malta i september. Nu är jag sugen på att spara ihop pengar så att jag kan följa med till Egypten i juli på en dykresa till Röda havet, boendes på båt i en vecka (liveaboard). En resa som jag tidigare har gjort, men grymt sugen på att åka igen! Tänk att få simma med delfiner igen och dyka bland koraller och massa färgglada fiskar! Typiskt att framtiden är lite oviss just nu, vet ju inte allas hur ekonomin kommer se ut då, eller om man förhoppningsvis har fått jobb och får ledigt under en vecka…hmm.

Jag håller tummarna…

Emelie under ytan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow on Bloglovin
  • Tuulikaukua

    ÅÅÅh du vet inte hur mkt jag saknar dykandet!!! 

  • Anette Eckervig

    Åh, tack!! Rackarns vad ödmjukt glad jag blir, ni härliga spin-motionärer lyfter passet till skyarna med er styrka och kämpaglöd, Ni kan Ni vill Ni orkar =)))

    välkommen nästa måndag!
    //Anette Eckervig, Spinledare F&S