Äntligen har jag köpt mig en cykel!

En svart damcykel av märket Occano

Plötsligt händer det! Idag, äntligen tog jag mig i kragen och köpte en cykel på Stadium av märket Occano. En fin svart damcykel med tre växlar och fotbroms till en kostnad av 2499 kr, som hittat ;). Som medlem fick man 1000 kr i rabatt, inte illa pinkat.
Occano damcykelOm jag hade varit smart kunde jag ha lämnat kvar cykeln för gratis montering och hämtat den imorrn. Så smart var inte jag, fick med mig en kartong hem med cykeldelar som jag bråkat och svurit över hela kvällen. Tur att Johan kunde hjälpa mig innan han åkte ner till Trollhättan. Och självklart saknades korgen, suck! Nu måste jag ta mig till Stadium imorrn efter jobbet ändå… ni ser det hade varit bättre om Stadium hade byggt ihop cykelskrället! Hjulen var ju inte heller pumpade.. så jag fick leda cykeln till Statoil och pumpa hjulen där (nej jag köpte ingen cykelpumpa- det tänkte jag inte på), så allt som allt tog det nog 4 timmar (köpa, bygga ihop och pumpa). Men men nu har jag en fin cykel som jag garanterat kommer ha nytta av!

Idag har vi också fått igång Johans familjs båt… det har varit strul med motorn. Efter en timme och med hjälp av startgas ville den äntligen vakna till liv igen, jippi! Under semestern hoppas jag på flera båtutflykter, det är så härligt att komma ut på sjön.

Båten

Igår var jag hundvakt till Frankieboy. Vi hängde ute på mitt land hela dagen och jag tvingade Frank att bada lite och det gick ju fint men jag tror inte att han tyckte om det. Men han behövde kyla ner sig lite, det var ju så himla varmt!

En trött Frank

Nu ska jag snart ramla i säng… en vecka kvar på jobbet, sen får jag äntligen lite semester!!

Follow on Bloglovin
  • Roya Mei

    Hej och grattis!

    kan du hjälpa mig att hur använda dynamo? Jag köpte också en svart damcykle igår men jag kan inte fixa lamp för det.