Träningssvacka?

Förra veckan kändes det verkligen som att jag kommit igång ordentligt med träningen. Han med två träningspass på Friskis, spelade innebandy, tog en löptur och gick långa promenader. Men sen kom svackan… jobbade lite halvt i lördags med mitt företag och sen jobbade jag hela söndagen på Sydpoolen, en ganska tuff arbetsdag med mycket stress och arga kunder:/ Kändes som ett allmänt kaos på badhuset. Vi blev tvungna att stänga Äventyrsbadet pga. att någon ”förorenat”- bajsat i bassängen! Japp de händer lite då och då, tyvärr! Och när de händer blir kunderna besvikna, arga och vill ha pengarna tillbaka= Kaos i receptionen! Till råga på allt gick larmet i hela huset lite senare, tog ett tag innan jag lyckades stänga av de! Ja jag hade som ni märker en ganska tuff helg vilket resulterade i att jag har känt mig lite hängig och småförkyld? Kroppen vill vila men inte jag!

träningssvacka

Det kan ju faktiskt vara bra att vila från träningen ibland…intalar jag mig själv….

Den här ”träningssvackan” kommer snabbt att gå över…hoppas jag! Ikväll blir det en försiktig promenad och imorrn hoppas jag på att få träffa Åsa så vi kan ta vår obligatoriska löptur. Sen får vi se om jag är fit for fight för innebandy på torsdag, håller tummarna. Jag får så ont i kroppen av att inte röra på mig, känns som myror i brallorna, har spring i benen!

Det är viktigt att lyssna på kroppen, vilket man gör alltför sällan. Så nu får den vila en dag till i alla fall, sen får de vara nog 😉

Follow on Bloglovin