Soffläge och onyttigheter för de är jag värd!

Den här veckan har jag haft fullt upp med både jobb och träning! Får se om jag orkar köra på lika hårt nästa vecka… med träningen alltså ;). När de kommer till jobbet har man inte så mycket val. Det känns i alla fall otroligt skönt att säga att jag jobbar mer än gärna, trivs så himla bra med arbetsuppgifter och kollegor! Kan nog inte bli så mycket bättre…

Gällande träningen så måste jag ju få skryta lite och berätta hur duktig jag varit. I måndags började jag lite försiktigt med att springa på löpband och gymma, i tisdags körde jag ett cirkelfyspass och hjälp vilken träningsvärk jag fick efter de passet! I onsdags blev de en löptur i kylan med Åsa, okej vi sprang inte jättelångt ca 3,5 km men de tog ändå på krafterna. Igår spelade jag innebandy, gjorde comeback, har ju inte varit med på ett tag. Känns riktigt kul att vara tillbaka! Och så skönt att äntligen komma igång med träningen igen efter två veckors skitförkylning! Peppa peppa nu måste jag hålla mig frisk!

Imorse vaknade jag upp med världens tröttaste ögon och ondaste kropp, så idag fredag är de vilodag och likaså imorrn. På söndag satsar jag nog på spinning. Men nu soffläge de luxe, lite onyttigheter och film. Därefter skönhetssömn och helg, f*n vad nice!

soffläge

Å just de! Plankutmaningen gick ju som den gick… jag blev sjuk och de sket sig typ, suck! Men jag ska ta igen de Malin jag lovar ;). Om någon undrar så klarade jag av att stå i plankan i 2.40 min. Målet var 4 min, något jag kommer klara inom en snar framtid om jag ger mig sjutton på de!

Follow on Bloglovin