Oh lalala Mexico!

I slutet av mars bär det av till Mexico…som jag längtar! Dykning står på schemat och en massa sol och bad! Första veckan kommer vi tillbringa i Tulum och andra veckan funderar vi på att bo på ön Cozumel som ligger utanför Playa del Carmen. Vi har hittills bara bokat flygbiljetter, och lyckades hitta en flygresa med Fritidsresor – tur och retur, direktflyg Arlanda-Cancun kostade cirka 10 000 kr för oss båda, som hittat!

Tulum och Cozumel

Johan kommer självklart tillbringa några dagar i grottorna för grottdykning och då hittar ni mig liggandes i en solstol på stranden med en trevlig bok i vänster hand och en drink i högerhand;). Så första veckan planerar jag att lata mig rejält… andra veckan tänkte jag dyka och det ser jag verkligen fram emot! Senast jag dök var förra sommaren i Kroatien. I Mexico ska dykningen var helt suverän och jag hoppas nästan att vi ser lite haj!!!

Längtar efter dykning

Längtar efter dykning, såklart!

vacker korall

Denna vackra korallbild är tagen i Thailand, under ett dyk utanför Phuket.

Om någon dykglad eller annan trevlig person tillbringat några dagar i Mexico och har lite restips så får ni gärna skriva en liten kommentar nedan ;).

Follow on Bloglovin