Jag har blivit med sköldpadda!

Jag har tatuerat en sköldpadda

Ja så där ja nu var de gjort! Har fått en vän för livet, som kommer följa alla steg jag tar, we are stuck 4 life! Jag och min sköldpadda.

Sköldpadda tatuering

Sommaren 2011 var jag i Thailand och ville så gärna se en sköldpadda under något av dyken jag gjorde där. Dyk efter dyk passerade och ingen sköldpadda syntes till! Dum som jag var 😉 lovade jag precis innan ett nytt dyk att jag skulle tatuera en sköldpadda om vi skulle ha turen och se en (som inte verkade vara med oss), men Plötsligt händer de! Vi såg två sköldpaddor under detta dyk som vi kom riktigt nära, helt magiskt!

Sköldpadda - Thailand

Sköldpadda som äter

Efter detta dyk kändes de som en självklarhet att jag någon gång skulle göra tatueringen och nu är det gjort… men den är inte helt klar än..

…to be continued :)

Och ja de gör sjukt ont att tatuera handleden, men smärtan är värst i början sen vänjer man sig. De tog 2,5 h att göra tatueringen och jag har ca 1,5 h av smärta kvar innan den är klar. Ska tillbaka om några veckor och bygga på den lite. Tatueringen gör jag hos Custom Ink som ligger på Söder, Götgatan (i samma lokal som Michael och Frisörerna). Min spanska tatuerare heter Fredys.

Follow on Bloglovin
  • 113andersson

    Får man fråga vad den kostade ?