mars 27, 2012 Krispigt och gott surdegsbröd. Jag lyckades med surdegsbrödet! Var lite orolig ett tag med tanke på att jag aldrig bakat surdegsbröd förut men jag lyckades! Det blev jättegott och krispigt:). Jag följde instruktionerna på receptet Nytorgslimpa, som bageriet Urban Deli tipsat om på surdegsbrevets hemsida. Jag gjorde dock bara ett surdegsbröd så jag halverade receptet. Om det är någon som är intresserad av torkad surdeg, hör av er så fixar jag och ni får den på posten. Jag lovar ni kan inte misslyckas med surdegen om ni följer instruktionerna! Å det blev verkligen gööör gott :). Surdegsbröd, före och efter bilder: Efter att ha knådat degen i 25 minuter (tips använd en bakmaskin)- in i kylskåpet över natten! Dag 2, ta ut degen ur kylen, jäsning ca 1,5 timme Färdigt surdegsbröd efter 35 min i ugnen på ca 250 grader TweetMerGilla detta:Gilla Laddar in … Relaterade Recept surdegsbröd