Skip to content
Emelie Ockenström
Emelie Ockenström

Onlinemarknadsföring – SEO – Trädgård

  • Om mig
  • Blogg
Emelie Ockenström

Onlinemarknadsföring – SEO – Trädgård

färdigt surdegsbröd
mars 27, 2012

Krispigt och gott surdegsbröd.

Jag lyckades med surdegsbrödet!

Var lite orolig ett tag med tanke på att jag aldrig bakat surdegsbröd förut men jag lyckades! Det blev jättegott och krispigt:). Jag följde instruktionerna på receptet Nytorgslimpa, som bageriet Urban Deli tipsat om på surdegsbrevets hemsida. Jag gjorde dock bara ett surdegsbröd så jag halverade receptet. Om det är någon som är intresserad av torkad surdeg, hör av er så fixar jag och ni får den på posten. Jag lovar ni kan inte misslyckas med surdegen om ni följer instruktionerna! Å det blev verkligen gööör gott :).

Surdegsbröd, före och efter bilder:

dag1 surdegsbröd
Efter att ha knådat degen i 25 minuter (tips använd en bakmaskin)- in i kylskåpet över natten!

 

dag 2 surdegsbröd
Dag 2, ta ut degen ur kylen, jäsning ca 1,5 timme

 

färdigt surdegsbröd
Färdigt surdegsbröd efter 35 min i ugnen på ca 250 grader

 

 

 

Follow on Bloglovin
  • Tweet
  • Mer

Gilla detta:

Gilla Laddar in …

Relaterade

Recept surdegsbröd

Inläggsnavigering

Previous post
Next post

Instagram

Populära inlägg

  • Coca-Cola byter ut sina etiketter till vanliga svenska namn
    Coca-Cola byter ut sina etiketter till vanliga svenska namn
  • Citron och Kokosmuffins
    Citron och Kokosmuffins
  • Fjällvandring i Jotunheimen och över den berömda Besseggen
    Fjällvandring i Jotunheimen och över den berömda Besseggen
  • Drömbullar med grädde!
    Drömbullar med grädde!
  • Supergod indisk gryta med quorn, cashewnötter & ingefära
    Supergod indisk gryta med quorn, cashewnötter & ingefära

Här kan ni följa mig!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Twitter
©2025 Emelie Ockenström | WordPress Theme by SuperbThemes
%d