Soppatorsk!

Det går i vågor men ibland så har man helt enkelt inte tid eller lust till att blogga. Egentligen har jag ingen lust nu heller, är riktigt trött efter gårdagens sommarfest med jobbet och är precis hemkommen efter en liten löptur. Tack vare löpturen fick jag ny energi så jag orkar slå lite på tangenterna och skriva några rader i bloggen som har fått alldeles för lite uppmärksamhet på sista tiden! Jag tycker inte att man ska skriva bara för att man har en blogg utan man ska skriva för att man tycker att det är kul eller för att man vill dela med sig av sånt man tror att andra vill läsa :).

Detta inlägg är egentligen bara blaj och nu vet ni att jag bara skriver för att jag tycker att jag måste…

Så vad har jag pysslat med de senaste veckorna? Jo, har hängt några dagar på Manhattan i New York med min fina vän Therese… vi shoppade järnet och hade riktigt kul! Har självklart njutit av sommaren som äntligen är här! Men annars bara jobbat och kommit hem sent på kvällarna, där av motivationsbrist!

Kan nog hända att det blir mindre inlägg framöver om jag inte bli jättepepp på att skriva igen. Det visar sig. Soppatorsk!

Morgonpromenad i Central Park

Follow on Bloglovin