Skrotar Dermalogica och testar Dahl!

Hejdå Dermalogica, Hej Dahl!

Nu när vi går mot mörkare tider och kallare klimat blir min hy alltid så trist, glåmig, glansig och finnar dyker upp från ingenstans. Har nu använt Dermalogicas produkter i över ett år och hyn har absolut mått bättre av de, men den känns inte helt hundra. Var på en gratis hudkonsultation hos Acnespecialisten idag eftersom jag hört väldigt gott om dem. Jag har som sagt en blandhy som är i obalans haha… japp stress, för lite sömn och framförallt för mycket rengöring både morgon/kväll och för lite fukt det var mitt problem! Kostade på mig ett nytt kit med dag/nattkräm, ögonkräm och rengöring.

Dermalogica och Dahlprodukter

Jag har tvättat ansiktet med Dermalogicas rengöringsprodukter både morgon och kväll och det kan ha gjort saken sämre- jag har torkat ut hyn. Enligt hudterapeuten på Acnespecialisten så ska jag bara tvätta ansiktet på kvällen med en rengöringsprodukt från Dahl och därefter smörja in ansiktet med en nattkräm. På morgonen ska jag bara skölja ansiktet med vatten och därefter smörja in mig med dagkrämen som jag också kan använda på problemområden under dagen (om jag inte har smink på mig). Helt enkelt FUKTA istället för att TORKA UT.

Passade också på att boka in en porrtömning, nu jäklar ska hyn bli fräsch igen! Nu när jag väntar på att benet ska läka har jag inte heller kunnat träna… det är nog en bov i dramat. Man behöver svettas och vädra ut skit från kroppen så hyn blir fräschare, träning får hyn att må bättre! Cyklade en kort sträcka igår och det gick ok, men det kändes i benet- jag är lite för otålig klart att benet inte har läkt på två veckor, det kommer nog dröja minst två månader innan det blir någorlunda ok igen. Tog bort stygnen idag och det såg fint ut förutom lite svullnad. Nu ska jag tejpa ärren i minst tre månader men helst under sex månader enligt sköterskan om jag ska få så fina ärr som möjligt – shit får se hur länge jag pallar de. Ärr är väl ändå coolt;).

 

Follow on Bloglovin