Makrame armband

Hemmagjorda Makrame armband

Har länge funderat på om jag ska börja tillverka egna smycken… som alla andra gör, men det struntar jag i:). Det är roligt och lugnande- lite terapi för själen!

Opererad mitt ben i torsdags vilket gick jättebra, men det var lite småobehagligt, klyvde muskelhinnan eftersom jag har kompartment – får ont i benet under träning och efter denna operation ska jag förhoppningsvis bli helt symptomfri och kunna träna utan att få ont. Efter operationen har det blivit en hel del stillasittande och därför bestämde jag mig nu för att prova göra egna smycken.

Armband kan man inte få nog av – har nu gjort mina första armband, Makrame armband. Det var lite pilligt men inte speciellt svårt. Det finns flera filmklipp på youtube som beskriver hur du gör Makrame armband på olika sätt, kan rekommendera detta youtubeklipp: Makrame armband för nybörjare.

Resultatet kommer här:

Makrame armband

Hemmagjorda armband

Imorrn är jag hemma sjukskriven, kommer nog fortsätta smyckestillverkningen och göra lite fler armband. Fler bilder på hemmagjorda smycken kommer förmodligen pryda bloggen framöver;).

Ha en superskön söndagkväll!

Follow on Bloglovin