London Calling!

Ja ni hörde rätt nästa vecka drar jag och killen iväg på en weekend till London. Ska bli underbart. Är trött och sliten, känner mig gammal och grå…tråkig och trist. Det är lite mycket nu, behöver en paus helt enkelt.

Hade tre veckors semester i sommar och that´s it under 2013… så nu ska det bli skönt med en mini-semester. Ska inte klaga vi har det jäkligt bra här i Sverige, och mitt ben har läkt riktigt bra så jag borde vara glad! Bör istället ägna en tanke åt alla som drabbats av tyfonen i Filippinerna, finns inga ord för det är så hemskt och tragiskt!

Nu kom jag bort mig helt här men idag är en sån dag då jag bara behöver skriva av mig lite. Alla dagar är inte bra dagar och denna vecka har varit körig och jag känner mig grinig och less! Men imorrn är det fredag och snart helg, skönt. Nästa vecka = ny vecka, nya tag och London is calling… yeah!

London calling

Over and out, take care och glöm inte att skänka en peng till de drabbade människorna i Filippinerna, det har jag gjort! Gör det på RödaKorsets hemsida: Akutinsamling Filippinerna 

Även en liten peng kan göra skillnad!!

RödaKorset

Follow on Bloglovin