Vilken julkalender vill du ha?

Triss – Julkalender

Vem vill inte skrapa en trisslott varje dag? Är riktigt sugen på att köpa Triss alldeles egna julkalender! Ryktet säger att den kostar 600 kr. Mycket pengar, men med lite tur så kanske man vinner en större slant!

triss-julkalender

The Body Shop – Julkalendrar

Body Shop har i år tre varianter på julkalendrar. Ja tack vill gärna ha en sån!

Luxury Pris 800 kr. Värde 1184 kr

Deluxe Pris 1000 kr. Värde 1535 kr

Ultimate Pris 1200 kr, Värde 2450 kr

The Body Shop-julkalender

Linas Matkasse – Adventskalender

Det finns flera julkalendrar som du kan öppna online. Linas Matkasse har en alldeles egen adventskalender online som verkar intressant. Jag tror att du måste bli medlem för att kunna ta del av julkalendern. Kika in via denna länk om du är intresserad: Linas Matkasse – Adventskalender.

Linas matkasse - adventskalender

Coolstuff – Paketkalender

Coolstuff som är en riktig prylmecka har plockat ihop 24 st produkter till en paketkalender som innehåller populära prylar från sajten. Den kostar 699 kr.

Här köper du den: Coolstuff – Paketkalender.

Cool stuff-julkalender

SIA Glass – Julkalender

Smidigt som sjutton! Vill du inte betala en ynka krona för en julkalender i år så ska du gå in och gilla SIA Glass på facebook och vips så kan du varje dag vara med och vinna priser, förmodligen glass!

SIA Glass-Julkalender

Wrapp – Julkalender

Även Wrapp kommer lansera en julkalender på sin facebooks sida. Bakom varje lucka kommer det gömmas sig en liten överraskning. Jag gissar på erbjudande som du kanske kan använda under dagen, typ presentkort och rabatter.

wrapp-julkalender

Tipsa gärna om andra julkalendrar i kommentarsfältet! 

Follow on Bloglovin