Vårfint, vårlökar och vårkofta

Våren är här!

Våren är på intågande, ja idag kunde jag verkligen känna hur varmt och skönt det var i solen, härlig känsla! Hoppas att det fina vädret fortsätter och att snön har bestämt sig för att inte komma tillbaka. En tidig vår vore grymt härligt! Häromdagen gjorde jag lite vårfint i hemmet. Har bl.a. planterat frön i två miniväxthus/drivhus. Tomatfrön i det ena drivhuset och röda penseer i det andra lilla huset. Om jag lyckas få fart på fröna kanske jag visar någon bild i bloggen framöver.

Gör fint med vårlökar i en stor vas

I förrgår köpte jag Krokus- och Pärlhyacintlökar som jag valde att placera i en stor vas med lite vatten i. Blev jättefint! Idag kan man se att lökarna har börjat ta fart och verkar trivas i vattenbadet! Skulle vilja plantera tulpanlökar på samma sätt, men de går inte att få tag på dem, kanske bara kan köpas under hösten?

Vårlökar i vas

Kofta med brosch- Uggla

Måste bara visa min söta kofta som jag har blivit kär i, köpte den på H&M i förra veckan och tycker att den lilla broschen med Ugglan är urgullig. Mitt nya älsklingsplagg! Fanns i flera färger och fastnade direkt för denna lite orange-rosa färgen, perfekt vårfärg!

Kofta med brosch- Uggla

 

Follow on Bloglovin