Tips på bra iphone appar

Svenska turistföreningen

Svenska turistföreningens app STF appSTF appen laddade jag ner inför fjällturen till Kebnekaise. En mysig liten app där du kan söka efter STF´s vandrarhem och boende, läsa intressanta artiklar, just nu finns en om Kebnekaise. Sen fastnade jag för deras fina startbild i appen, med den långa bryggan, riktigt vacker bild!

RunKeeper

RunKeeperEtt måste för alla joggare eller för er som älskar snabba som korta promenader. RunKeeper mäter med gps upp sträckan du springer/ går på en karta och du kan bl.a. se din genomsnittliga hastighet per km. Självklart räknar appen ut hur långt du har gått och coachar dig genom din träning. Riktigt bra app! Kul att kunna tävla mot sig själv, och gå bakåt i tiden och kika på tidigare prestationer. Du kan även dela din prestation på facebook eller twitter. Här laddar du ner RunKeeper.

 

 

Sleep Talk

SleeptalkPratar du eller din sambo i sömnen? Den här appen är superrolig! Bli inte skrämd om du får höra riktigt konstiga ljud som du gör på natten, eller är de kanske ett spöke som hemsöker dig? Ladda ner Sleep talk här.

 

 

 

 

Sleep Cycle

Sleep Cycle

Sover du som en björn på nätterna eller tror du bara de? Med Sleep Cycle får du snart reda på detta. Under natten mäter appen upp din sömncykel, den känner av dina rörelser i sängen och registrerar dem. Om du inte rör på dig under en längre period sover du djupt. Huruvida detta stämmer eller ej vet jag inte, men appen kan vara kul att ha. Ladda ner Sleep Cycle här.

 

 

 

Instagram

InstagramBehöver jag ens berätta vad Instagram är? Ett måste att ha om man vill hänga med i de senaste. I för sig har Instagram funnits en tid men sen facebook tog över Instagram har användandet av denna app ökat markant! Kort och gott, du kan lägga upp bilder med denna app som andra kan se. Bilderna kan även delas på facebook och på twitter! Ladda ner Instagram appen nu och följ mig på emockenstrom!

 

 

 

InstaCollage

InstaCollageFör er som redan är nersyltade i Instagram och älskar att fota. Ladda ner appen InstaCollage. Så blir bilderna lite snyggare, lite bättre, lite coolare och roligare ;).

 

 

 

 

 

Pinterest

PinterestSen får vi inte glömma Pinterest appen. Ett roligt tidsfördriv när du väntar på bussen? För er som inte vet vad Pinterest är så kan ni läsa detta inlägg som jag skrivit om Pinterest, Lite om Pinterest och en avstickare.

Du måste skapa ett konto innan du kan börja använda appen. Det gör du här, Pinterest.

Här hittar du appen på App store/ itunes, Pinterest app.

 

 

Follow on Bloglovin
  • Har faktiskt provat alla dessa. Är nog mest nöjd med Sleep Cycle. Man vaknar alltid utvilad. Sleeptalk var däremot värdelös för min del. Jag pratade aldrig i sömnen, så det var skittråkigt. Vaknade varje morgon och förväntade mig höra värsta radiosändningen, men hörde bara mig själv fippla med täcket haha :)

    Edit: Där ljög jag lite.. har inte provat STF Appen än.

    • STF, Ja tänkte väl de:-) 

      Här hemma pratas de för fullt i sömnen, riktigt kul att lyssna på varje morgon;-)