Sommarens äventyr

Bestiga Kebnekaise

I slutet av juli åker jag upp till släkten i Norrland, till Luleå. Hoppas på att åka förbi Haparanda en sväng för att träffa mormor också! Det var alldeles för längesen sist. Min kille Johan kommer också upp till Norrland men några dagar senare, då möts vi upp i Kiruna och tar en buss vidare till Nikkaloukta för att påbörja våran fjällsemester:). Det blir nog en tur runt Kebnekaise till Tarfala stugan och Singistugorna, och en dag ska vi bestiga Kebenekaise också! Blir där måndag- lördag och vi kommer vandra cirka 8- 10 mil under dessa dagar. Vi sover i tält och tar med oss mat. Ska bli kul, ett äventyr som väntar.

Jag har varit i Kebnekaise fjällen tidigare under vintern och då hade jag turskidorna på mig. Vi skidrade från Kebnekaise fjällstation till Abisko (en resa på cirka 10 mil). En oförglömlig resa med både glada och jobbiga minnen.

Kebnekaise fjällen Läs mer om mina upplevelser i Kebnekaise fjällen i  detta inlägg: Kebnekaise – Abisko ett äventyr!

Vad händer annars? Jo jag jobbar och sliter lite då och då på badet, Sydpoolen. När jag inte är där jobbar jag på med mitt företag och pluggar för fullt för att kunna ta Google certet (Google Fundamentals), andra gången gillt?! Det händer också att jag latar mig, solar och försöker låtsas att jag har semester:). Idag blir det kanske en liten roadtrip till Mariefred med bästaste Malin! Träningen går lite sisådär, har varit krasslig till och från, haft ont i axeln och nacken. Det är bättre nu och jag hoppas verkligen att jag kan börja träna ordentligt snart!

Måste också visa en bild på världens sötaste och snällaste hundvalp som Alex och Jossan precis fått, Charlie. En sån hund vill jag också ha!

Hunden Charlie

Sen har vi äntligen kommit igång med Beachvolleyn! Vi är ett gäng som spelar innebandy under hösten/vintern/våren men nu är det uppehåll och då försöker vi spela lite volleyboll nere vid Mälarbadet på torsdagar, alla som vill får vara med! Välkomna!

Mälarbadet

Ha en fortsatt fin dag och se till att göra något spännande i sommar som blir ett minne för livet!

/ Emelie

Follow on Bloglovin