Röda Rieker Skor – Supersköna & Supersnygga

Rieker skor – bra för fötterna?

Igår shoppade jag i Skärholmen, jag behövde nya sommarskor. Hittade först ett par snygga skor på Scorett med lite lägre klack (av märket Dasia), slog till på dem. Därefter slank jag in på Nilsons och mina ögon fastnade för ett par riktigt snygga röda Rieker skor. När jag provade skorna blev jag ännu mer såld- supersköna!

Röda Rieker skor

Måste ju matcha med rött nagellack ;)

Jag har dessvärre fått problem med mina benhinnor, vilket jag nog haft större delen av livet. Eftersom jag ska springa Vårruset har jag försökt komma igång med löpningen men de har nu slutat med att benhinnorna har börjat trilskas igen, suck:/. Ska köpa ett par bra löparskor på Löplabbet när benhinnorna är bättre och hoppas då på att jag slipper detta. Förmodligen inte…

Hur som Rieken skorna var ergonomiska och satt bra på foten, bekväma och sköna! Jag slog till på dem också;). Ska försöka köpa mer skor från Rieken eftersom de är kända för att göra bra och ergonomiska skor! Mina benhinnor kommer tycka mer om mig nu.

Snygga Rieker

Rieker - och Dasia skor

Skorna hittar ni här: Nilsons,  Röda Rieker skor

Eftersom jag inte kan löpträna satsar jag på spinning istället, som jag älskar:) Nu ska jag iväg till Friskis på ett morgon spinningpass!


Follow on Bloglovin