Julkalendrar med färdiga paket

Köp en julkalender som innehåller annat än choklad!

När jag var liten gjorde min mamma en hemmagjord julkalender med paket. Eftersom vi är två barn i familjen (jag och min syster) så fick vi öppna en ”lucka” = ett paket varannan dag, vilket funkade riktigt bra. Det hade nog blivit ganska dyrt att köpa 48 paket istället för 24. I framtiden om jag får barn, kommer jag nog göra en paketkalender, för jag älskar att hemmapyssla och det lär ju inte bli några problem med att få upp barnen på morgonen om man har ett paket att se fram emot ;).

Halkade in på Styleroom´s hemsida och fann en massa inspiration för hur man gör en adventskalender så om ni är ute efter att göra egna kalendrar med paket kan ni kika in här: http://www.styleroom.se/inspiration/adventskalender

Och för er som varken har ork eller tid att göra en kalender kommer nedan en massa tips på färdiga julkalendrar att köpa, för både barn och vuxna.

Adlibris ljudbokskalender

Den här typen av kalender är ju kanon om man har barn! Varje dag lyssnar man på en saga ur ljudboken och efteråt öppnar man en tillhörande lucka, en för varje dag fram till julafton. Ljudboken kostar 102 kr hos Adlibris.

Du hittar ljudbokskalendern här: Adlibris

Ljudbokskalender

Coolstuff´s Te-kalender

En annorlunda, hälsosam, rolig och säkert uppskattad julkalender är Coolstuff´s te-kalender. Den innehåller tepåsar istället för choklad. Tepåsarna ser lite annorlunda ut med roliga figur. Perfekt kalender till teälskaren! Den kostar 269 kr på Coolstuff.

Här kan du köpa Te-kalendern:CoolStuff.se

Te-kalender

Coolstuff´s Bubbelkalender

Poppa bubbelplast varje dag i ett år. Överraska med denna roliga årskalendern istället för en julkalender;).

Den kostar 295 kr. Här hittar du Bubbelkalendern:CoolStuff.se/Bubbelkalender

Bubbelkalender

The Body shop – Lyxiga julkalendrar

Body Shop brukar varje år ha några varianter på lyxiga julkalendrar. I år kan man köpa julkalender direkt online. Här hittar du den: thebodyshop.se. Den kostar 650 kr och är säkert fylld med en massa härliga produkter.

The Body Shop julkalender 2013

Triss Julkalender 2013

Triss har några år i rad sålt egna julkalendrar och det brukar snabbt ta slut. I år har de gjort en Adventskalender som kostar 150 kr.

Gå in via länken eller på Svenska Spel´s sajt för att läsa mer om årets adventskalender.

Triss adventskalender

Fler tips på vad man kan gömma i kalendern hittar ni här: http://emelieockenstrom.se/paketkalender-for-stora-som-sma

Follow on Bloglovin