Hemmapyssel med växterna och en mysig kväll med frallan Frank

Planterat om i fina krukor

Idag var jag förbi Plantagen en sväng…my favourite place ;). Blundade när jag gick igenom affären och lyckades bara köpa det jag skulle- nämligen blomjord. Ingen liten blomma slank med, men det var nära ögat.

Jag är lite småtokig i växter och skulle nog kunna förvandla hela hemmet till en grön oas. I förra veckan köpte jag med mig en söt liten Klöver växt från Södermalms blommor och växter som ligger i Södra station. Går förbi blombutiken varje dag och ibland slinker det med en och en annan blomma hem. Mitt senaste tillskott är lite rolig, den drar ihop sig när det blir mörkt och vecklar ut sig på dagarna. Tror att den är ganska lättskött, men det visar sig. Planterade Klövern i en av mina ”finkrukor” som jag inhandlat på indiska för några år sedan.

klöver

Passade också på att plantera om en annan växt, vet inte vad den heter med den passade bra i ”finkrukan”:

krukväxt

Har även hunnit med att träffa sötaste frallan i stan, Frank! Han börjar bli så stor och är nu 8 månader. Han älskar fortfarande att bli buren och sitta i famnen… börjar bli lite tung nu när han nästan väger  10 kg! Energin är på topp och han blir lika glad som vanligt när jag kommer. Idag gick vi en liten promenad i skogen och busade hemma hos mamma.

Frenchie

Fralla

Follow on Bloglovin