Hejdå nu drar jag iväg på en Medelhavskryssning!

Vill inte göra någon avundsjuk men jag bara måste berätta…idag drar jag iväg på en lyxig Medelhavskryssning med Johan och hans familj. Vi ska fira hans pappa som fyller 60 år!

Kommer bli underbart. Resan startar i Venedig och går vidare till Italien, Grekland, Turkiet, Kroatien och tillbaka till Venedig, där vi tillbringar de två sista dagarna på land. Ska bli riktigt roligt och skönt att komma iväg.

Vi kommer äta gott, sola, bada, besöka olika städer och åka iväg på trevliga utflykter. Sen tänkte jag försöka träna lite på båtens gym och fitness avdelning och kanske gå på spa eller se en film i deras biosalong. Låter de tråkigt? Nu ska jag sluta göra er avundsjuka men jag måste visa några bilder från båten MSC Divina som vi kommer att åka med!

Vi hörs när jag är tillbaka igen, kanske blir kvar på båten vem vet ;).  När jag kommer tillbaka blir de andra bullar, ska börja jobba igen, visst jag har jobbat hela sommaren på Sydpoolen och med mitt företag, men nu börjar jag jobba på en webbyrå, det ska bli riktigt roligt. Jag berättar mer när jag känner att det blir läge för de.

Må så gått!

Follow on Bloglovin