Har du också vårkänslor?

Underbara vår du är så välkommen!

Som jag har längtat! Nu tror jag banne mig att våren är här. Det kommer komma några bakslag men så länge våren har tittat fram en gång så vet man att den snart är här för att stanna… och så småningom förvandlas till sommar, sol och bad!

Tre tecken på vårkänslor:

1. Plötsligt inser du (jag) att det är dags att göra något vårigt med håret. Du (jag) klipper av det!

2. Du (jag) vaknar upp piggare än vanligt och känner att du har ovanligt mycket energi i kroppen!

3. Man (jag) gör vad som helst för att få njuta av solen under lunchen och inbillar sig att man (jag) fått färg efter 10 min?!

Vårkänslor i Hyde park

För två veckor sedan var jag och Johan i London tillsammans och njöt av våren som hade kommit lite längre där. Det blev en vårig promenad i Hyde park med ekorrarna som var lekfulla och alldeles upprymda av vårkänslor. Fåglarna likaså, de bråkade om de bästa solplatserna och brödbitarna som folk kastade.

Ekorrar i Hyde park

Fåglar i Hyde park

Hyde Park

Och från de ena till det andra. Igår hade vi en pokerturnering på jobbet. Vi var 14 stycken som var med och gissa vem som kom trea? Jo jag! Riktigt kul, tur eller skicklighet det är frågan:). Hur som, jag stormtrivs bland mina härliga kollegor, vi har så roligt tillsammans!

Härliga kollegor

Imorrn är det fredag, snart helg och nästan bara en vecka kvar tills det smäller! Mexico here I come…där blir det garanterat vårkänslor (eller sommarkänslor) i massor!

Follow on Bloglovin