Fina ord från en läsare

Tack Anna!

Det är riktigt roligt när läsare kommenterar i bloggen. Häromdagen fick jag en riktigt glad kommentar från en läsare som heter Anna:

Tycker om dina inlägg där du skriver om onlinemarknadsföring , väldigt intressant och lättläst. Inte alls sådär svårläst som de kan vara för oss andra som har no clue. Jag har alltid varit intresserad av onlinemarknadsföring och vilken stor roll den spelar när man ska marknadsföra sin blogg t.e.x. Jag har alltid velat lära mig mer och det gör jag tack vare dina inlägg. Tack, tack för dina lättlästa och överskådliga inlägg.

Tack så hemskt mycket för fina ord Anna! Min tanke med bloggen är ju bland annat att skriva och tipsa om onlinemarknadsföring vilket jag tydligen lyckats ganska bra med, kul! Nu blir jag ännu mer motiverad till att skriva bra inlägg om onlinemarknadsföring. Nästa inlägg kommer nog handla om hur man kan tjäna pengar på bloggen med affiliate och tips på affiliatenätverk man kan registrera sig på. Förmodligen kommer nästa inlägg senare i veckan eller till helgen, så håll utkik!

glad

 

Follow on Bloglovin