Envisa frallan Frank

Hundvakt åt frallan Frank

Jag har varit hundvakt sen i onsdagskväll åt frallan Frank.. enivsare hund får man leta efter;). Han har ju tyvärr vant sig vid att sova i min mammas säng och min tanke var att jag skulle vänja honom av vid detta.

Envisa Frank

Första natten placerade jag hans hundkorg nedanför sängen och försökte få honom att sova i den. Jag sträckte ner min arm och klappade på honom när han började gny och bli orolig och det slutade med att han sov i sin korg under natten, precis som jag ville. Tyvärr fick jag inte så mycket sömn den natten och var därför ganska trött dagen efter. Torsdagkväll provade vi samma sak… den enda skillnaden var att Johan nu hade kommit hem från Trollhättan och det verkade göra Frank lite bitter, han fick inte längre ha mig för sig själv;). Denna natt slutade de med att jag sov i soffan med Frank… gissa om jag var ett lik på fredagmorgon, efter cirka tre timmars sömn! Fredag och lördagnatt tillbringade jag också  i soffan eftersom det fungerade bäst och gissa om jag är trött? Grejen är den att han snarkar och låter under nätterna så jag vaknar hela tiden. Hjälper inte heller med öronproppar!

Imorrn kommer min syster från Umeå och ska hjälpa mig att passa Frank, vi ska sova i villan (mammas hus) där jag faktiskt är just nu. Efter några nätter i soffan känns det skönt att sova i en säng och gissa vart Frank befinner sig? Jo i sängen… big fail! Jag har gett upp! Om ni undrar varför han inte fick sova i vår säng berodde det dels på att vi inte ville ha honom där och för att Johan har känt av lite allergi och därför sov vi på soffan. Men inatt ser jag fram emot (förhoppningsvis) att få en god nattssömn i sängen som jag ligger i just nu:).

Så till er som funderar på att skaffa hund… och en fransk bulldogg. Till er vill jag bara säga grattis det är en jättemysig ras, som är riktigt charmig och rolig. Men de snarkar och har en massa underliga ljud för sig, är envisa och riktiga stalkers…de följer dig vart du än går.

Trots snarkandet och stalkandet tycker jag väldigt mycket om denna jycke…

Envis Fralla

Hoppas på sömn inatt! Sov gott:)

Follow on Bloglovin
 • Christian

  Snarkningar tillhör trubbnosar, märkligt nog störst jag inte av dem. Däremot om ngn annan människa i rummer snarkar, blir jag galen. Blir annorlunda när du har dem från valp, de blir som ens barn och deras snarkningar störs man inte av. Man blir väldigt fäst vid dem och det känns konstigt att sova utan dem…

  • Hej Christian!

   Okej ja där ser man:) Antar att du har/ har haft en egen fralla. Hade nog varit annorlunda som du säger om jag hade haft honom i sängen från valptiden.

   /Emelie

 • Marie Wiklund

  Ha, ha. Herre gud, låter precis som när man var småbarn. Men himla söt är han!!! : )