Drömmer mig bort i feberdimman…

I mitt senaste inlägg skrev jag hur glad jag äntligen var över att vara frisk och kry igen! Men vad trodde ni hände under helgen? Jag blev dålig igen:(. Kände i förra veckan att jag var väldigt trött i kroppen och trodde att de berodde på att jag tränat så mycket, men tyvärr så har jag nog haft något i mig under en längre tid som verkligen, då menar jag verkligen bröt ut i helgen. Det var längesen jag mådde så här dåligt och feber hör inte till vanligheten. Idag har jag legat i feber under stort sett hela dagen och haft frossa emellanåt. Tog en värktablett för ett tag sen och känner mig lite bättre nu och hoppas att de ska vända snart…

Nu när jag mår lite bättre har jag sysselsatt mig med att bläddra igenom lite foton från mina dykresor och drömmer mig tillbaka och hoppas att jag snart ska boka en dykresa igen. I sommar har jag lite planer på att dyka i Egypten, älskar Röda havet! Sen vill jag också göra en längre resa under vintern, drömmen är Galapagosöarna! Måste spara en hel del pengar om den drömmen ska gå i uppfyllelse.

Min kille Johan är duktig på att fotografera när vi dyker och har tagit fantastiska bilder under vattnet. Just nu befinner han sig på varmare breddgrader nämligen i  Mexico för att ta grottdykarcert! Helt galet och jag hoppas de kommer gå bra! Han kommer säkert att ta en massa häftiga dykbilder under resan, kanske kan dela med mig av några om han tycker de känns ok.

Tillsvidare får vi inspireras av dykbilder från vår Thailandsresa år 2011:

Vacker sköldpadda

När vi äntligen såg sköldpaddor var lyckan gjord!

Batfish

En elegant Batfish

Anemon

En lite fisk som gömmer sig i en anemon

En till Anemon

Vackert anemonlandskap

Muräna

En läskig muräna

Striped remora

Den här lilla sugfisken (Remora) jagade mig, den trodde jag var en haj :).
Sugfiskar brukar slå följe med stora rovfiskar som bland annat hajar.

 

Follow on Bloglovin