Om mig

Träningstokig, Onlinemarknadsförare som Hemmapysslar

Emelie Ockenström - Onlinemarknadsförare

Vem är jag då? Jo en glad prick som älskar att träna, hemmapyssla och tillbringa tid på nätet, i onlineträsket. Jag jobbar med onlinemarknadsföring, som SEO och SEM konsult på iProspect i Stockholm. Vid sidan om mitt vanliga arbete driver jag mitt egna företag, IMELON som hjälper företag och privatpersoner att synas på nätet. Jag har studerat onlinemarknadsföring på Medienstitutet och är utbildad Onlinemarknadsförare. För er som vill veta mer om utbildningen läs gärna detta inlägg: Om utbildning till Onlinemarknadsförare.

Tycker om utmaningar och gör gärna lite halvgalna och jobbiga saker, typ bestiga Kebenekaise. Tycker också mycket om att dyka. Helst dyker jag på varmare breddgrader där man slipper allt bök och stök med torrdräkt, kallt vatten och annat besvärligt.

I min blogg får ni läsa om allt möjligt, kan upplevas lite spretig, men de kanske gör den mer intressant! Här får ni läsa en salig blandning om det som rör min vardag, mitt nuvarande yrke och mina intressen. Min blogg är också mitt SEO-verktyg, jag har ett intresse för sökmotoroptimering och lyckas ofta med att ranka högt på sökord som jag använder i mina inlägg och på sajten i övrigt. Och det är så de flesta besökare hittar hit. Ni googlar på en sökterm och så dyker jag upp. Självklart klickar ni er vidare in på sajten. Varmt välkomna, jag hoppas att ni har vägarna förbi fler gånger :).

Lämna gärna ett spår efter er i bloggen 

Trevlig läsning!

Vraket Ledenik